PRODUCATOR DE MOBILA LA COMANDA

0733.803.712

pyfformatwood@yahoo.com

Despre noi

Mobila Andrei, producator mobila la comanda, este partenerul care respecta nevoile clientilor: intelegem dorintele sau detaliile specifice dorite de fiecare client si le respectam. Este o companie ce respecta termenele limita si oferta preturi accesibile cleintilor, multumita eficientei procedurilor de lucru.

 

Obiectul de activitate

Obiectul nostru de activitate este confectionarea, productia oricarui tip de mobilier din PAL melaminat, MDF lucios si MDF vopsit, cu accesorii standard sau premium. Furnizorii nostrii sunt selectati pe baza unor criterii precise care au ca scop mentinea calitatii produselor. (Kronospan, Egger, Falco, Kastamonu). Executam la comanda pe dimensiunile, culorile si accesoriile dorite, mobilier pentru: bucatarie, living, dormitor, dulapuri si dressinguri, pentru birouri si camere de lucru, pentru hol, baie, spatii comerciale si institutii.

 

Ce oferim ?

Oferim un pachet complet de servicii ce vine in ajutorul dumneavoastra, in realizarea mobilierului la comanda personalizat.

Incepand de la consultanta specifica de design interior, masuratori exacte, fabricarea pieselor de mobilier la comanda, transportarea mobilierului, montajul si asigurarea garantiei timp de 24 de luni.

Transpunem in realitate ideiile dumneavoastra avand avantajul unei uchipe tinere, dedicata si bine pregatita profesional. Atentia sporita alocata detaliilor, recomanda compania noastra ca fiind o alegere inspirata astfel incat casa / spatiul dumnevoastra sa fie amenajat intr.un mod ce va reprezinta.

 

Servicii post-vanzare | post-garantie | completari | modificari.

 

Puteti apela cu incredere dupa achizitia produselor, chiar si dupa expirarea garantiei la serviciile noastre. Remediem orice problema aparuta, completam cu elemente de mobilier acolo unde este necesar si ne asiguram ca satisfactia dvs. este la cele mai inalte cote. Acest serviciu este destinat exclusiv clientilor nostrii.